onsdag 30 december 2009

PostHeaderIcon Regniga Mauritius

Nu ar julen over och den firades med vara vanner har pa mauritius med ett riktigt bra julbord dar alla fick bidra med nagot speciellt fran deras land. Jag och Lotta gjorde kottbullar och Jansson vilket overraskande nog var mycket uppskattat.

Vi har aven hunnit med att byta boende till ett som tyvarr ar bra mycket samre an det forra men till samma pris. Vi bor numera hos ett gammalt kinesiskt par som uppenbarligen slutade bry sig om hur deras lilla hotel ser ut for ett tag sedan. Men vi har precis bokat ett annat boende pa sodra Mauritius som vi hoppas blir mycket battre. Det har regnat har dom tva senaste dagarna och vi passar da pa att aka pa stadsutflykter och vara lite mer kulturella.

Vi har aven hunnit med att vara pa batutflykt med vara kanadensiska vanner vilket var mycket bra! Vi akte Speedboat till ett vattenfall dar vi kunde hoppa fran klipporna och sa, sen sa var vi pa en riktigt fin strand har (bilden dar Lotta vadar over vattnet med ryggsacken over huvet). Sen sa var det grillning med hela gruppen dar det som vanligt bjods pa rom i stora mangder. Vi traffade ocksa ett svensk/italienskt par dar, det var en mycket trevlig grillning.

Vi har lagt ut lite bilder i webalbumet som hittas efter "Bilder" lanken. Vi hinner inte lagga in dom for nu maste vi ta bussen till nagon botanisk tradgard vi ska kolla pa eftersom att det regnar har.

Ha det fint!

1 kommentarer:

mamma Anneli sa...

Jag som inte är så väldigt bra på dator vet inte riktigt var jag ska hitta bilderna. Kan vi höras på skype i morgon eller så? Bestäm en tid. Ska försöka kolla, men jag är lite sjuk idag.

Skicka en kommentar