måndag 21 december 2009

PostHeaderIcon Helloo Africa!!

Nu har vi alltsa anlant till Mauritius. I fredags sa slapade vi alla vara tillhorigheter till baten som tog oss ifran Reunion till Port Louis som ar huvudstaden pa Mauritius. Batresan var val inte direkt fantastisk, men den gjorde sitt jobb i alla fall. Efter en stunds sokande sa fann vi till slut bussen som tog oss till Grand Bay dar vi nu bor. Efter det sov vi ett tag pa dan i lagenheten som ar riktigt najs. Typ 5 ggr storre an rummet pa Reunion i alla fall + air condition, mycket bra!

Forsta kvallen sa blev det middag med fodelsedagsbarnet Karin och resten av ganget fran Reunion. Sen sa fortsatte kvallen pa det magnifika Banana Beach Club har i Grand Bay. Det var en riktigt trevlig kvall som resulterade i att sondagen spenderades i sangen dar Miss World tavlingen foljdes. Pa kvallen drog vi till Pereybere och kakade pizza hos de andra utbytesstudenterna fran Reunion.

Mauritius ar valdigt annorlunda fran Reunion och helt fantastiskt bra faktiskt! Ungefar sa bra som man kan tanka sig.. Sjukt fina strander med lite folk, god och billig mat och manga trevliga manniskor. Jag blev intervjuad av en fruktansvart intensiv kille pa festivalen som var har i helgen. Han sprang runt med en mobiltelefon och skrek i en mikrofon och pratade med folk pa gatan. Nu ska vi ga och kaka kinamat och senare i veckan sa blir det nog en hummer eller tva..

Vi onskar alla en God Jul!











0 kommentarer:

Skicka en kommentar