onsdag 13 januari 2010

PostHeaderIcon Kuala Lumpur

Nu har vi anlant till Malaysia eller jaa, vi har ju varit har i 4 dagar men vi har inte riktigt hunnit med att uppdatera bloggen trots Antons lofte om tva blogginlagg per vecka, han jobbar pa att fixa detta..

Vi befinner oss i alla fall i Kuala Lumpur men imorrn drar vi vidare till Georgetown som ocksa ligger i Malaysia. Vistelsen i KL har vi bada gillat mycket, speciellt eftersom det var skont att kanna lite storstadspuls efter drygt 5 manaders o-liv. Man kan faktiskt bli trott pa paradisstrander. KL ar en riktig storstad men manniskorna ar mycket trevliga och hjalpsamma, en del har dock ganska konstig humor som varan taxichauffor idag som nar vi precis hade satt oss i bilen skrattade at oss och sa att han hade grovlurat oss pa varan resa for att vi kunde ha tagit bussen ist som var mycket billigare, trevligt.
Vi har hunnit med en massa roliga saker har, bland annat sa var vi pa en "Amusement-park" idag med 5 olika aventyrs-parker, vi var pa Tivoliparken, Vattenparken och Extreme-parken, kolla in bilderna pa lanken Bilder. Vi har aven hunnit med Nationalmuseet, Petronas Towers, bio-besok pa filmen Avator i 3-D (coolt!), och en massa stadsvandring.. Det har blivit en del shopping av markeskopior ocksa som prutas ner sa gott det gar. :)

Imorgon ar det alltsa Georgetown som galler, vi far se vad den staden har att erbjuda, vi vet inte sa jattemycket om den mer an att det ska vara en valdigt vacker stad men det ska bli spannande i varje fall.

Ha det sa bra alla!
Kram o puss

1 kommentarer:

mamma anneli sa...

Okey, nu har jag hittat bilderna. Superfina! Morfar har varit i Georgetown och föreläst på universitetet där. Han älskar den stan. Han sa att det är så lugnt o fint i Malaysia och KL. Precis efter det lyssnade jag på radio i min mobil - och då sa dom att för första gången nånsin är det motsättningar mellan muslimer o andra där NU! Puh säger jag. Hoppas ni har det ssssuper bra!.

Skicka en kommentar