lördag 16 januari 2010

PostHeaderIcon Sista dagen i Georgetown

Yo!
Sista dagen i Georgetown har spenderats med att besoka ett gammalt hus som for lange sedan agdes av Asiens "Rockefeller" Fat Zee, coolt namn! Forutom att han var en mycket foretagsam man som lyckades tjana stora pengar pa investeringar sa tog han sig ocksa an 8 st fruar, 7:an ska tydligen ha varit favoriten. Lucky number seven.
Vi har ocksa besokt ett utkikstorn och ett gammalt fort, ligger lite bilder pa detta under lanken. Dagen avslutades med att vi besokte en kvallsmarknad i en annan stad, vi var dock trotta efter den mycket kulturella dagen sa vi drog hem ganska tidigt.

Imorgon bitti tar vi farjan over till Lankawi, vi hoppas pa att maten ska vara lika god som den har varit har i Georgetown. Man lever valdigt gott har med en riktigt schysst middag som kostar ca 20-30 kr.

Vi har ocksa bokat hemdatum nu, den 4:e mars bar det av till Sverige igen. Borta bra men hemma bast:)

Karm kram

2 kommentarer:

Lilla syster Agnes sa...

HEJ HEJ :) Jag saknar er verkligen nu.
Jag ser att ni har det bra. Snygga är ni också!

PUSS

mamma anneli sa...

Ni är så bruna och fina. Och kul verkar ni ha. Kul att prata med dig i mobilen ocskå idag. Där stod jag i snön utanför stallet och pratade med dig som är i soliga vrama Thailand, kändes ändå lite märkligt. Det ska bli kul att träffas när ni äntligen kommer hem.

Skicka en kommentar