måndag 25 januari 2010

PostHeaderIcon Thailand

Nu har vi tagit oss vidare till Thailand och Ao Nang dar vi ar med alla andra svenskar. Efter ett par dagar i stader sa var vi lite sugna pa att komma till stranden. Vi var ett par dagar pa Langkawi i Malaysia ocksa men det tyckte vi inte var speciellt bra. Nar vi tog bussen fran Krabi sa traffade vi pa en finsk gubbe som vi borjade snacka med, efter ett tag sa fragade han om vi inte kande igen honom, det gjorde vi inte och da kan man kanna sig lite dum. Men det visade sig att det var James Bond ifran Bredbandsbolaget reklamen. Och han kunde prata, mycket! Pa nan timme sa fick vi nastan hela hans livshistoria.

Idag sa har vi varit och blivit masserade i och skrubbat vara smutsiga fotter i nagra timmar. Lotta fick ocksa manikyr. Det var som ett litet minispa-aventyr, mycket bra. Vi gar in for att vara riktiga svenska turister har och ar ute och shoppar pa kvallarna och sa. Vi haller oss dock fortfarande till att ata gatustandsmat. Sen hade Lotta lite for nara kontakt med en apa nar vi var ute och gick pa ett berg sa den forsokte att sno hennes pase med cola och godis. Imorgon sa drar vi vidare till Phi Phi och uppgraderar forhoppningsvis standarden pa rummet, det ar iofs ganska svart att fa nagot som ar samre.

Ha det!

1 kommentarer:

martin sa...

Förhandsgranska
Redigera Anonym sa... Tjena! Jäklar vad det har bloggats här. Senast jag kollade var det typ fem inlägg. Det kanske iofs säger mer om min lojalitet.Ni ser ju ut att ha det riktigt bra, njut för oss alla. Elis och Veronika hälsar så mycket!!
kram på er

Ps. Det var svårt som fan att kommentera, det gick ju liksom inte att se var man skulle skriva in den där "anti-spam-texten" och det gick inte att scrolla. Men gamla goda tab-knappen hjälpte.

Skicka en kommentar