tisdag 8 september 2009

PostHeaderIcon Le premier "blogg-inlägg"

Jaha, så har man varit en vecka på den lilla ön la Reunion. Sammanfattningsvis så har vistelsen här varit full av nya intryck. Man måste ju till exempel vänja sig vid att man ska vara på en liten paradisö fyra månader framöver, jobbigt! Finns dock även lite tuffare bitar att ta tag i här på ön också. Har kommit igång lite med de tekniska kurserna denna vecka, men OMG vad man kan känna sig kass på franska. Som tur är så har vi en lärare som är väldigt förstående och hjälpsam i dessa ämnen och som har inställningen att vi är här för att lära.

Idag så har dock dagen endast bestått av trevliga nöjen. Dagen började med att jag och Karin gav oss iväg till vår första dykkurs. Där fick ta på oss all utrustning och lära oss att använda den i en bassäng för att såsmåningom kunna avancera till Indiska oceanen. :)
Vi hann även prova på den volleyboll som skolans "sport-klubb" har att erbjuda.
Det finns verkligen hur mycket aktiviteter som helst att hänga med på här, mycket bra!

Jaa, detta var en kort resumé av tiden här hittills. Lovar att återkomma med bilder och fler inlägg.
Saknar er alla goa där hemma!

Puss & Kram

5 kommentarer:

zoni sa...

Har sett lite bilder från ön, gud vad fint det är! Och tänk att få dyka! Ta vara på den här tiden, den kommer nog bli hur bra som helst.

Franskan kommer du nog in i så småningom, det brukar man göra efter nån månad.

Göteborg är iaf över förväntan! Programmet verkar jättekul! (men jag menar, how couldn't it be, it's liksom geografi!) Har fått en del kompisar och har det jättebra i lägenheten med tjejerna. Det som är sämre är att det är orkan och regn lite vartannat här. Du har det nog bättre! ;)

Saknar dig iaf, längtar tills vi ses igen! Kram // Emelie

Mårten sa...

Blir lite sugen på att skrapa ihop mina små besparingar och besöka dig. Verkar så gött! Gillar namnet på bloggen förresten =)

Unknown sa...

lotta my sister, du är saknad i sverige. jag å carro tycker att det var roligare när du var i sthlm med oss. men vilken grej med ett paradis. lite avis är i alla fall vi...kram k o c

mamma sa...

Lotta, du är så himla duktig och modig som är ute i världen så här. Nu verkar det ju bra också. Dyka tycker jag är lite läskigt, men man ska ju göra det man tycker är kul, så det blir nog bra det med.
kram, kram på dig från mamma

Lev.res sa...

Åh, va kul att läsa om vad du hittar på!
Ta hand om dig gulledig!

Kramar
Lev.res :)

Skicka en kommentar