onsdag 17 februari 2010

PostHeaderIcon Ubud och Lovina

Nu har vi lamnat partystaden Kuta for att kolla av resten av on. Vi besokte haromdagen en liten by i djungeln som heter Ubud och som vi hade hort ska representera det "riktiga" Bali. En mysig liten by som bland annat hade en Monkey forest dar Anton fick narkontakt med en apa som


garna ville se vad han hade i sin shoppingpase. Vi besokte ocksa ett museum dar en excentrisk och erotisk konstnar stallde ut sina verk, vadigt mycket naket ar en kort sammanfattning utstallningen. Igar drog vi vidare till Lovina, en liten stad pa norra kusten som inte alls ar sa turistig som Kuta och Ubud vilket vi har hort ska bero pa bombdaden som var for nagra ar sedan pa Bali. Detta ar dock pa gott och ont eftersom forsaljarna forsoker pracka pa sig alla saker och tjanster de kan tankas erbjuda. Vi ar ganska krasna dock vad galler alla sorters souvenirer och forsoker saga nej sa artigt det gar men vi kopte i alla fall en delfinutflykt som vi var pa kl 6 imorse, vilket var val spenderade 50 kr da vi fick se ca 50 delfiner hoppa upp och ner vid vattenytan. Vi stannar eventuellt i Lovina nagon dag till for att antingen chilla vid poolen eller ta en balinesisk matlagningskurs, sen blir nasta destination troligen Lembongan som ar en liten o utanfor Bali.

Nu borjar vi kanna att det ar slut pa resan snart vilket kanns helt ok anda eftersom vi har STORA leverpastej,-kaviar,- svensk frukost -"cravings" just nu!!! Och sa langtar vi saklart efter alla hemma!

Kram o puss :)

Ps. Det finns mer bilder pa lanken uppe till vanster ;)

1 kommentarer:

mamma anneli sa...

Ja vi längtar efter er. Skönt att ni snart är hemma igen. Men en fantastisk resa har ni haft.
Kram, kram från mej.

Skicka en kommentar